Wij over onszelf
paardenboxen
Speelgoed
Cadeauservice
Contact
Sitemap

Paardenboxen leveranciers

We beginnen met Folmer Hekwerken. http://www.folmerhekwerken.nl

Betaalbare kwaliteit paardenboxen.

Goede huisvesting is voor een paard van levensbelang. Schoon, droog en veilig en natuurlijk duurzaam en mooi. De paardenboxen van Folmer zijn al meer dan 10 jaar een begrip bij paardenliefhebbers. Deze jarenlange ervaring vindt u terug in de kwaliteit van de Folmer paardenboxen.

Folmer gaat voor betaalbare kwaliteit en gebruikt duurzame meterialen om uw viervoeter veilig op stal te laten verblijven, want een paard zet je immers niet zomaar op stal. Er word gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen, zodat Folmer op de paardenboxen een lange levensduur kan garanderen. Doordat zij alles zelf fabriceren kan Folmer zonder probleem een paardenbox op maat maken, tevens kunnen zij u helpen met het ontwerpen van uw paardenstal. Er zijn diverse mogelijkheden om van een standaard paardenstal een bijzonder geheel te maken.

Folmer levert paardenboxen aan de professionele paardenhouderij, maar ook de liefhebber met één paard is van harte welkom, aldus Elibart Folmer.

Paardenboxen op maat gemaakt.

Naast de gangbare paardenboxen, ontwerpt en fabriceert Folmer ook een gala aan luxe design paardenboxen. Paardenboxen zijn er in vele uitvoeringen, van eenvoudig tot zeer exclusief. Folmer kan voor u een ontwerp op maat maken helemaal aangepast aan de stijl van uw stal. U kunt zelf kiezen uit diverse opties, zoals uitschuifbare tussenwanden of draaibare voorwanden, een draaibare voerbak of een weefrek, onder of bovendeuren, etc. Ook paardenstal accessoires zoals buitendeuren en luiken, trainingsmolens, solariums, rubber matten, voerwagens, zadeldragers, etc. bohoren tot het assortiment van Folmer. Tevens kan Folmer de totale inrichting van uw manegebedrijf verzorgen. Info: http://www.folmerhekwerken.nl of bel 0318-482619.

 

 

 

 

 Wilt u reageren op dit bericht of heeft u zelf iets te vertellen over het onderwerp paardenboxen neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

 

 

Bent u op zoek naar paardenboxen, kijk dan eens op

http://paardenboxen.startkabel.nl

http://stallenbouw.startkabel.nl

 

 

 

Van Driel Media