Wij over onszelf
paardenboxen
Speelgoed
Cadeauservice
Contact
Sitemap
Cadeauservice voor bedrijven
 
Is er een personeelslid jarig of zoek u een relatiegeschenk, maar heeft u weinig tijd om een passend cadeau te kopen?
Dan is deze cadeauservice iets voor u.
http://www.personeelscadeau.nl levert het cadeau bij uw medewerk(st)er thuis uit naam van uw bedrijf.
 
Voor elke gelegenheid een passend cadeau.
 
Vaak is het moeilijk om steeds maar weer een passend en origineel cadeau mee te nemen naar een verjaardag, jubilaris of voor een kraambezoek. Het shoppen is tijdrovend en soms is het ook lastig om een persoonlijk een cadeau te vinden.
Een bloemetje is natuurlijk altijd leuk, maar het getuigt van persoonlijke aandacht als u uw personeel telkens weer opnieuw verrast met een leuk en origineel cadeau.
Personeelscadeau.nl kan u het hele proces uit handen nemen. Het bedenken van een cadeau laat u aan Personeelscadeau over. Gegarandeerd dat u altijd een origineel en verrassend geschenk geeft. Personeelscadeau heeft voor iedere gelegenheid een passend cadeau voor uw personeel en relaties.
 
Personeelscadeau zorgt voor het juiste cadeau op het juiste tijdstip en plaats in Nederland, zodat u niets meer vergeten kunt.
U levert alleen de namen, geboortedata en eventuele levensstijl aan en zij houden alles bij per computer. Op de dag zelf zal het cadeau bij uw bedrijf of bij de persoon thuis worden afgeleverd uiteraard in een geschenkverpakking en desgewenst met een persoonlijk kaartje.
 
U ontvangt  maandelijks een factuur van de afgenomen cadeauservice.
De prijzen op de website zijn inclusief administratiekosten en verzendkosten, dus de prijzen zoals vermeld op de website zijn de prijzen die u betaald, zonder verrassingen achteraf, want daar houden ze niet van bij Personeelscadeau.

Bespaar op uw parkeergelden, autokosten en natuurlijk ook op arbeidsuren! 
U geeft in één keer al uw cadeaus door en personeelscadeau doet voor u de rest.
Personeelscadeau één adres voor al uw zakelijke cadeaus.
 
Wilt u uw medewerkers, relaties en collega’s ook graag laten weten dat zij gewaardeerd worden en wilt u ze verrassen met een leuk en origineel cadeau?
Van Driel Media